Hannah Delisha pakai skinelle

Hannah seorang yang mementingkan kecantikan, tengoklah kulit pun licin macam teloq...macam barbie...Hannah juga seorang yang memilih bila nak pakai produk kecantikan. Dalam banyak-banyak pilihan, hannah kata dia dah kena jampi dengan SKINELLE.
 
 
 
 

Hannah tak berani pakai produk sebarangan. Kebanyakan Produk yang ada semua KESANNYA sama sahaja sebab bahan yang digunakan dalam produk tersebut semua menggunakan Bahan X yang SAMA sahaja dan mudah didapati dalam Malaysia. Bahan X ni kalau anda pakai, kulit yang sensitif akan biasanya mengeluarkan jerawat. Lebih buruk lagi, kalau anda tersalah pakai produk yang ada MERKURI atau HYDROKUINON, kulit akan jadi bertopeng, terbakar dan Paling membahayakan ianya menyebabkan KANSER KULIT.

 
 

SO, KENAPA HANNAH PILIH SKINELLE?

Sebab utama: Bahannya import 100% daripada France, dan bukan bahan biasa-biasa. Hanya SKINELLE ni satu-satunya di Malaysia yang menggunakan kolagen ikan jerung.  Ikan jerung ni merupakan kolagen marine yang 10 kali lebih POWER dari kolagen-kolagen lain yang ada kat Malaysia ni. Syatilla melvin sendiri mengakui kulitnya licin macam teloq sebab pakai skinelle ni. Lihat apa kata Syatilla (ibu yang baru lepas pantang ni) dalam video di bawah:

 

===FAKTA IKAN JERUNG===

 

"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"

 

 

Memperkenalkan

 
 

Kenapa SKINELLE?

Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunyai protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia sebab tu kulit sensitif kering pun sesuai pakai skinelle ni.

Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

Sodium Hyaluronate di dalam kolagen ini membuatkan penyerapan lebih cepat dan sempurna. Ini menyebabkan ianya mesra solat dan tidak akan tinggal dipermukaan kulit.

Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian kulit manusia yang dicemari jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut dengan lebih berkesan.

 Jangan Risau, Skinelle HALAL kerana ianya diperbuat dari kolagen ikan jerung. Ikan jerung boleh dimakan sama dengan shark fin soup yang kita selalu makan di restoran chinese muslim tu.
SELAMAT ke? Sudah tentu selamat, Kami dah lebih 2 tahun dalam industri ni dan KKM dah ada & dah renew, sepanjang pemeriksaan Kementerian kesihatan Terhdap bahan-bahan kami, tak pernah ada bahan meragukan, sebab tu Renew KKM pun berjalan dengan lancar. No KKM untuk pencuci muka: NOT151205603K , serum: NOT170503268K
Skinelle ni dipakai oleh lebih 40 artis terkenal Malaysia. Antaranya Adeline Tsen,Nelydia Senrose, Uqasha senrose, wawa zainal, Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Nad Zainal, Nur Risteena, Teacher Asiyah, Ryzal Jaafar, Betty Rahmad, Yatt Hamzah, SHerry alhadad, Maria JJCM, Zila Bakarin, Marisa Yasmin, Arja Lee, Elyana, Amber Chia, Bambangsoteto, Sarah Mentor, ZAin ruffedge dan ramai lagi. 
 

Apa Fungsi sebenar SKINELLE ?

Skinelle bukan untuk orang yang dah kulit cantik macam artis je, tapi ia sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah kulit. Bila semua masalah kulit dah settle, barulah boleh dapatkan kulit licin macam teloq :). Sebab tu kulit artis yang pakai Skinelle susah nak ada masalah kulit, sebab kulit mereka dilindungi sebaiknya oleh Skinelle sebelum mula makeup. Di bawah ni merupakan sebahagian daripada 2000+ testimoni pengguna Skinelle.
 

Parut berlubang 

Apple Stem Cell dalam Skinelle mampu memperbaiki struktur kulit parut berlubang

Parut Hitam

Likoris dalam Skinelle mampu memudarkan parut hitam akibat jerawat yang lama

Kulit Berminyak 

Kolagen ikan jerung dalam Skinelle mampu membunuh yis penyebab kulit berminyak

Jerawat

Ekstrak teh hijau dalam Skinelle sgt power untuk mengecutkan jerawat semalaman

Kulit kering sensitif

Kolagen ikan jerung dalam Skinelle membunuh yis penyebab kulit kering & sensitif 

Jeragat & bintik hitam

Likoris dalam Skinelle mampu memudarkan dan memperlahankan melanin yang menyebabkan jeragat dan bintik hitam

Kulit kasar & kedut 

Apple Stem cell dalam Skinelle mampu mengurangkan garis kedut dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru

Lelaki pakai pun berkesan

Skinelle dicipta untuk kulit lelaki dan perempuan sebab kolagen ikan jerung ni hampir menyamai kulit manusia

 

 

Berapa lama Skinelle ni dah wujud?

Skinelle dah dilancarkan sejak Mac 2015, dan popular di media massa dan sosial. 
  
 

Cara Pakai Skinelle 

Mudah sangat. Tepuk-tepuk sahaja. Meresap sepantas 10 saat.

 


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017


TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 

 

 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan

Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban

Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro

Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
 

 Apa yang patut anda pakai?

Skinelle ada 2 item yang utama iaitu pencuci & serum. Tiada krim malam, toner, krim siang, sunblock dan sebagainya sebab serum ni dh 4 dalam 1. Gabungan penyegar, serum, krim dan sunblock dalam satu botol. Jimat dan Express.

Perlu ke beli pencuci sekali?  Tak wajib, tapi UNTUNG sangat2 kalau sis ambil sekali dengan pencuci sebab:

Jimat RM20 daripada beli ala carte. Kalau ala carte, serum sja RM160, Pencuci saja RM110, Combo set hanya RM250M jimat RM20

Jimat duit postage WORTH RM15.

Dapat FREE GIFT menarik iaitu PEEL Off Mask Skinelle, boleh tanggalkan whitehead dan blackhead dengan mudah

Pencuci Skinelle ni bukan biasa-biasa. dalamnya siap ada kolagen ikan jerung sekali. Selain tu, glycerinnya diperbuat dari tumbuhan, sangat lembut pada kulit, tidak berbuih, sebab tu kulit sensitif pun sesuai pakai pencuci ni.

Bertindak 2 dalam 1, Dalam pencuci ni siap ada makeup remover sekali. Ia membersih sampai ke dalam liang pori muka anda.

Jimat! Sebotol pencuci boleh tahan untuk 2-3 bulan (bergantung kepada penggunaan)

SPECIAL untuk 30 pelanggan pertama hari ini, Hannah nak bagi special diskaun guna kod kupon di bawah.

 
 
Takkan serum dan pencuci je? sis nak keluar rumah pakai apa? sis x biasa x pakai foundation. Jangan risau! sis boleh pakai foundation yang sis ada sekarang yang bukan whitening. Tapi, kebetulan sis tengah langkah kanan ni, kami sedang mengadakan  MERDEKA RAYA SALE ni...Hanya tambah RM39 saja, sis dah boleh dapat Blue foundation Skinelle sekali. 

Saya nak tahu lebih lanjut mengenai blue foundation & merdeka raya sale

Saya tak nak tahu mengenai foundation, saya nak serum & pencuci saja. Sis boleh isi borang di bawah ya untuk terus membuat tempahan. Terima kasih :)

Whatsapp

Perlukan Khidmat Nasihat? Klik saja butang ini untuk whatsapp

Copyright ©2017 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
free website
built with
kopage