Syatilla Melvin pakai Skinelle » Serum Kolagen Ikan Jerung Paling Berkesan 2017

 

 

Kenapa Syatilla Melvin pakai skinelle

 
 
 
Sejak melahirkan anak, Syatilla akui susah nak maintain kecantikan. Maklumlah first anak. tapi, Alhamdulilah, dengan bantuan SKINELLE, segalanya jadi mudah. Biasanya ibu-ibu baru pantang ni memang nampak comot, kusam je, laki pun tak lalu nak pandang. Tapu, Tilla lain, makin pantang, makin cun. Ini lah rahsia Tilla, sebab tu Sam sayang sokmo kat Tilla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Syatilla tak berani pakai produk sebarangan. Kebanyakan Produk yang ada semua KESANNYA sama sahaja sebab bahan yang digunakan dalam produk tersebut semua menggunakan Bahan X yang SAMA sahaja dan mudah didapati dalam Malaysia. Bahan X ni kalau anda pakai, kulit yang sensitif akan biasanya mengeluarkan jerawat. Lebih buruk lagi, kalau anda tersalah pakai produk yang ada MERKURI atau HYDROKUINON, kulit akan jadi bertopeng, terbakar dan Paling membahayakan ianya menyebabkan KANSER KULIT.

 
 
 
 
 
 
 

SO, KENAPA SYATILLA PILIH SKINELLE?

Sebab utama: Bahannya import 100% daripada France, dan bukan bahan biasa-biasa. Hanya SKINELLE ni satu-satunya di Malaysia yang menggunakan kolagen ikan jerung.  Ikan jerung ni merupakan kolagen marine yang 10 kali lebih POWER dari kolagen-kolagen lain yang ada kat Malaysia ni. Syatilla melvin sendiri mengakui kulitnya licin macam teloq sebab pakai skinelle ni. Lihat apa kata Syatilla (ibu yang baru lepas pantang ni) dalam video di bawah:

 
 

===FAKTA IKAN JERUNG===

 

"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"

 

 

Memperkenalkan

 
 

Kenapa SKINELLE?

Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunyai protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia sebab tu kulit sensitif kering pun sesuai pakai skinelle ni.

Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

Sodium Hyaluronate di dalam kolagen ini membuatkan penyerapan lebih cepat dan sempurna. Ini menyebabkan ianya mesra solat dan tidak akan tinggal dipermukaan kulit.

Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian kulit manusia yang dicemari jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut dengan lebih berkesan.

 Jangan Risau, Skinelle HALAL kerana ianya diperbuat dari kolagen ikan jerung. Ikan jerung boleh dimakan sama dengan shark fin soup yang kita selalu makan di restoran chinese muslim tu.
SELAMAT ke? Sudah tentu selamat, Kami dah lebih 2 tahun dalam industri ni dan KKM dah ada & dah renew, sepanjang pemeriksaan Kementerian kesihatan Terhdap bahan-bahan kami, tak pernah ada bahan meragukan, sebab tu Renew KKM pun berjalan dengan lancar. No KKM untuk pencuci muka: NOT151205603K , serum: NOT170503268K
Skinelle ni dipakai oleh lebih 40 artis terkenal Malaysia. Antaranya Adeline Tsen,Nelydia Senrose, Uqasha senrose, wawa zainal, Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Nad Zainal, Nur Risteena, Teacher Asiyah, Ryzal Jaafar, Betty Rahmad, Yatt Hamzah, SHerry alhadad, Maria JJCM, Zila Bakarin, Marisa Yasmin, Arja Lee, Elyana, Amber Chia, Bambangsoteto, Sarah Mentor, ZAin ruffedge dan ramai lagi. 
 

Apa Fungsi sebenar SKINELLE ?

Skinelle bukan untuk orang yang dah kulit cantik macam artis je, tapi ia sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah kulit. Bila semua masalah kulit dah settle, barulah boleh dapatkan kulit licin macam teloq :). Sebab tu kulit artis yang pakai Skinelle susah nak ada masalah kulit, sebab kulit mereka dilindungi sebaiknya oleh Skinelle sebelum mula makeup. Di bawah ni merupakan sebahagian daripada 2000+ testimoni pengguna Skinelle.
 

Parut berlubang 

Apple Stem Cell dalam Skinelle mampu memperbaiki struktur kulit parut berlubang

Parut Hitam

Likoris dalam Skinelle mampu memudarkan parut hitam akibat jerawat yang lama

Kulit Berminyak 

Kolagen ikan jerung dalam Skinelle mampu membunuh yis penyebab kulit berminyak

Jerawat

Ekstrak teh hijau dalam Skinelle sgt power untuk mengecutkan jerawat semalaman

Kulit kering sensitif

Kolagen ikan jerung dalam Skinelle membunuh yis penyebab kulit kering & sensitif 

Jeragat & bintik hitam

Likoris dalam Skinelle mampu memudarkan dan memperlahankan melanin yang menyebabkan jeragat dan bintik hitam

Kulit kasar & kedut

Apple stem cell dalam Skinelle menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru, seterusnya mengurangkan garis kedut dan melembutkan kulit

Lelaki pakai pun berkesan

Skinelle dicipta untuk kulit lelaki dan perempuan sebab kolagen ikan jerung ni hampir menyamai kulit manusia

 

 

Berapa lama Skinelle ni dah wujud?

Skinelle dah dilancarkan sejak Mac 2015, dan popular di media massa dan sosial. 
  
 
 

Cara Pakai Skinelle 

Mudah sangat. Tepuk-tepuk sahaja. Meresap sepantas 10 saat.


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017


TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 

 

 
 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan

Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban

Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro

Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo

 

 
 
 
 
 

 Apa yang patut anda pakai?

TAWARAN HEBAT HARI INI! 
-------------------------------------------------------------------------
 BIAR SAYA GO STRAIGHT TO THE POINT
 
 

Saya tahu anda dah tak sabar nak dapatkan Skinelle..

 

-------------------------------------------------
APA YANG BAKAL ANDA DAPAT ?
-------------------------------------------------
INI OFFER SEKALI SEUMUR HIDUP UNTUK ANDA

 
 

3 ITEM (COMBO SET)

(1) Serum Kolagen Peptida Skinelle 15ml (Bernilai RM65)
(2) Pencuci Kolagen Peptida Skinelle 40ml (Bernilai RM110)

(3) Foundation Biru Kolagen Peptida 30ml (Bernilai RM140)




2 HADIAH PERCUMA

(4) PERCUMA penghantaran (Bernilai RM10)
(5) PERCUMA Pouch Skinelle (Bernilai RM10)

 

 

NETT HARGA ASAL         : RM335

HARGA OFFER HARI INI : RM295

ANDA UNTUNG             : RM40

 

 
 
"OK , SAYA BETUL-BETUL BERMINAT!"

"Berapa pelaburan yang saya kena buat ni?"
 
-------------------------------------------------------------------------
.
.
.
.
.
.

 

PELABURAN ANDA HANYALAH = 
RM295 SAHAJA
-------------------------------------------------------------------------
TERMASUK KOS PENGHANTARAN
 
.
 
.
 
.
 
.
 
 
"JANGAN TUNGGU HARGA DINAIKKAN.."
BERTINDAK SEKARANG!

IT'S NOW OR NEVER.!

 

 

 
 

Whatsapp

Perlukan Khidmat Nasihat? Klik saja butang ini untuk whatsapp

Copyright ©2017 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
free website
built with
kopage