HILANGKAN KULIT KERING DAN SENSITIF DENGAN BERKESAN

 
 
 
 
TAHUKAH ANDA? Kulit yang kering, sensitif, kusam menjadikan anda cepat tua. Ini kerana kulit ini sebenarnya sudah kehilangan kolagen yang diperlukan untuk mengekalkan elastik dan struktur pada kulit.
 

Dah puas jumpa Doktor atau Pakar kulit, tapi masalah kulit kering, kulit sensitif dan ekzema tetap sama. Kos rawatan pula bukan murah, mencecah lebih RM3000++. Hasilnya pula suam-suam kuku je. Lagi leceh sebab nak kena pakai step 1,2,3...Ada masa ke nak tepek toner, moisturizer, krim siang lah , krim malam lah....kalau terlupa satu step, hasil tak berapa berkesan
 

Bukan ke dah banyak produk kat luar untuk kulit kering dan kulit sensitif? Ya..memang betul...tapi anda perasan tak mula2 pakai produk ni, kulit kering dan sensitif memang akan jadi normal. Tapi jika anda teruskan pakai dalam jangka masa panjang, kulit anda akan jadi terlebih berminyak. Memanglah kulit kering jadi baik, tapi lagi teruk jika kulit berminyak dan jerawat mula tumbuh.
 

Produk sekarang kena hati-hati, ramai yang nak FLAWLESS GEBUS segera, tapi tak sedar selama ni bertahun-tahun dah tepek hydroquinone atau mercury kat muka. Efek nya jangka masa panjang nanti, kulit mula tumbuh bintik hitam, dan worst case scenario boleh sebabkan KANSER KULIT.
 
 
 
 
 
 
 
Hari ini saya tunjukkan pada anda produk yang mampu menjadikan kulit anda anjal, lembut, mulus macam kulit bayi, dan lindungi kulit anda dari KANSER KULIT. Ramai dah mencuba. Ianya menjadi FENOMENA DIKALANGAN ARTIS MALAYSIA.
 
 
 

 
 


 
 
 


SERUM PALING LARIS 2017!
"Serum Pertama di Malaysia daripada Kolagen Peptida"
(Lebih 50,000 unit terjual sejak 2015)

Apa Bahan dalam Skinelle dan fungsinya?

 

Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen Peptida. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain

Apple stem cell dalam skinelle membantu membuang memperbaiki struktur kulit yang rosak kerana terlalu kering atau sensitif

 

 

Ekstrak teh hijau pula mampu men-detoks kulit dan membuang toksin berlebihan yang menjadi penyebab kulit kering, jerawat dan sensitif

Likoris dalam skinelle mampu memadamkan bekas hitam , luka parut pada kulit akibat terlalu kering atau sensitif. 

 

 

Kolagen Peptida ni mampu membunuh yis penyebab kulit sensitif dan kering 

Daun bearberry dalam skinelle ni merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian kulit yang rosak tanpa penggelupasan

 

 

Skinelle juga telah mendapatkan pengesahan KKM. No KKM ialah untuk pencuci muka: NOT151205603K dan serum: NOT170503268K. Ianya selamat & tidak meragukan 

Tak perlu pakai penyegar, krim, sunblock dan serum asing lagi. Hanya cuci muka, pastu pakai serum sahaja cukup sebab Serum ni dah 4 dalam 1 (gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

 

Ekstrak Lemon (Arbutin) dalam Skinelle merupakan anti-keradangan dan mengandungi Vitamin C yang tinggi untuk memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat kering atau sensitif. 

Skinelle ni dipakai oleh lebih 40 artis terkenal Malaysia. Antaranya Adeline Tsen,Nelydia Senrose, Uqasha senrose, wawa zainal, Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Nad Zainal, Nur Risteena, Teacher Asiyah, Ryzal Jaafar, Betty Rahmad, Yatt Hamzah, SHerry alhadad, Maria JJCM, Zila Bakarin, Marisa Yasmin, Arja Lee, Elyana, Amber Chia, Bambangsoteto, Sarah Mentor, ZAin ruffedge dan ramai lagi.

 

 

atau

 

 
 

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
 
 
 
 

 

 


 


Cara Pakai Skinelle 

Mudah sangat. Tepuk-tepuk sahaja. Meresap sepantas 10 saat


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017


TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan

Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban

Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro

Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo


"Apa yang anda akan dapat untuk Set Hilangkan Kulit Kering dan Sensitif ini.?" 

 
SKINELLE ni ada 3 barang sahaja dalam set dia. iaitu:
1) collagen Peptide Serum 30 ml*
2) Collagen Peptide Cleanser 40ml
3) Collagen Peptide Blue Foundation 15ml (optional)
 
*Serum ni dah 4 dalam 1. Dalamnya dah ada penyegar + serum + krim + sunblock SPF 35+
 
 
skinelle

Item 1: Pencuci Muka Kolagen Peptida


(1) Diperbuat dari kolagen Peptida.

10x lagi power dari kolagen lain,

Kolagen peptida juga hampir sama dengan kulit manusia,

sebab tu kulit sensitif pun sesuai

 

(2) Lembut walaupun pada kulit sensitif.

glycerinnya diperbuat dari tumbuhan,

tidak berbuih,

sebab tu kulit sensitif pun sesuai.

 

(3) 2 dalam 1,

 Pencuci 

Penanggal Make Up


 
(4) kandungan

Isipadu: 40ml

Tahan 2 hingga 3 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Pencuci yang berasaskan kolagen yang bukan sahaja membersih , tetapi melengkapi serum untuk mengatasi kulit kering dan sensitif anda

 
 

Item 2: Serum Kolagen Peptida

 

(1) Gabungan bahan utama kolagen Peptida dan Apple Stem Cell

10x lagi power dari kolagen lain,

Mengembalikan kelembapan dan keanjalan kulit anda

 

(2) Tekstur tidak berminyak,

Berupa cecair yang menyerap ke dalam kulit sepantas 10 saat.

Tidak berwarna.

 

(3) 4 dalam 1,

 Serum

Penyegar

Krim
Sunblock SPF 35+


 
(4) kandungan

Isipadu: 30ml

Tahan 2 hingga 3 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Serum yang berasaskan kolagen yang bukan sahaja mennghilangkan kulit kering, sensitif dan jerawat, tetapi juga menganjalkan kulit jadi seperti remaja semula

 
 

 

It's  Now or Never

 
skinelle
 
 
 

 TAWARAN HEBAT HARI INI! 

 

-------------------------------------------------
APA YANG BAKAL ANDA DAPAT ?
-------------------------------------------------

 

 
2 ITEM (COMBO SET)
(1) Serum Kolagen Peptida Skinelle 15ml (Bernilai RM65)
(2) Pencuci Kolagen Peptida Skinelle 40ml(Bernilai RM110) 
 
 
2 BONUS
(3) PERCUMA penghantaran (Bernilai RM10)
(4) PERCUME Pouch Skinelle (Bernilai RM10)
 
KOS ASAL            : RM 195
OFFER HARI INI : RM175 sahaja
ANDA UNTUNG : RM20
 

.
 

PELABURAN ANDA HANYALAH = 


RM175 SAHAJA
-------------------------------------------------------------------------

 

"JANGAN TUNGGU SEHINGGA HARGA DINAIKKAN.."


BERTINDAK SEKARANG!

IT'S NOW OR NEVER.!
 

>Sila isi Borang Tempahan Di bawah<

 
 
" Atau anda boleh abaikan page ini, dan terus biarkan kulit kering anda melarat jadi kedut"
 
sehinggalah satu hari nanti, anda rasa MENYESAL TAK BAIKI KULIT ANDA pada hari ini.."
 
(Masukkan kod: FREEPOS dalam borang di bawah untuk menikmati penghantaran percuma)
 

Perlukan Khidmat Nasihat? Ida sedia membantu :)

 
Copyright ©2017 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
free website
built with
kopage