MUST WATCH! Syatilla Melvin berkongsi rahsia kulitnya tak kusam walaupun selepas melahirkan anak baru-baru ini.

 
 
 
 
 
 

NOTA: ini bukan produk TIMBANG KILO, mahupun Produk Lambakan yang ada dipasaran. Tapi ini adalah produk LUAR BIASA diperbuat dari KOLAGEN PEPTIDA yang mana kesannya 10X lebih POWER dari kolagen yang ada di pasaran Malaysia. 

 
artis skinelle
 

"Saya tak nak Ambil Masa anda lama-lama.."

 

Lihatlah Bagaimana Pengguna Produk Ini Berjaya Mencapai Kulit Idaman Mereka Bersih dan Gebu Macam Artis

 
 
"Pakai serum & foundation je, kulit jadi glowing macam patung"
 
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
 
 
"Sebulan dah akak pakai Skinelle ni, bintik hitam dah mula berkurangan, muka dah tak kusam lagi"
 
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
 
"Kawan puji muka berseri, Serum ni tak putihkan kulit, tapi kulit saya nampak sekata"
 
Disclaimer: Testimoni di ataS adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
 
"Makcik umur 55 tahun, pakai Skinelle terus jadi muda macam kakak umur 40 tahun, kulit kusam & jeragat semakin hilang"
 
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
 
 

ANDA INGIN JADI SEPERTI MEREKA?

 

Mereka adalah antara beribu pengguna SKINCARE yang TERBESAR di Malaysia. Ada antaranya telah berbelanja RM5000+ untuk LASER KULIT, tapi, hasilnya masih MENGECEWAKAN. Akhirnya, mereka hanya berharap pada CONCEALER atau MAKEUP yang tebal untuk menutup kulit kusam mereka. 

 
Anda Bila Lagi?
 

 

 

atau

 

 

 Kerana dari dulu lagi ternyata tiada produk yang betul-betul jimat dan berkesan. Produk yang anda pakai semua KESANNYA sama sahaja sebab bahan yang digunakan dalam produk tersebut semua menggunakan Bahan X yang SAMA sahaja dan mudah didapati dalam Malaysia. Bahan X ni kalau anda pakai, kulit yang sensitif akan biasanya mengeluarkan jerawat. Lebih buruk lagi, kalau anda tersalah pakai produk yang ada MERKURI atau HYDROKUINON, kulit akan jadi bertopeng, terbakar dan Paling membahayakan ianya menyebabkan KANSER KULIT.

 

 

 APA ITU SKINELLE? 

 
ooopsss sebelum bercerita lebih panjang, saya nak perkenalkan produk ini dahulu. Yerlah anda mesti tertanya-tanya apa nama produk ni.. betul ke produk ni luar biasa atau cukup hebat berbanding produk yang pernah anda pakai sekarang. Yerlah kali pertama berjumpa kan, jadi mari saya perkenalkan produk ini serba sedikit. Ini lah dia:
 
 
skinelle
Hai, Inilah Skinelle..!!

Saya pasti ini kali pertama anda dengar 'Kolagen IKAN peptida'
 
Ya betul..anda bukan bermimpi. Ia wujud!
 
Inilah produk paling berkesan dan mewah yang ada di Malaysia ni sebab bahannya diperbuat dari 'Kolagen Peptida'. 100% bahan import dari France.
 
Ia telah dilancarkan pada Mac 2015 di Malaysia. Namun, penggunaan kolagen peptida ni sudah lama digunakan di Eropah dan dianggap sebagai kolagen paling mewah.
 
.===FAKTA KOLAGEN PEPTIDA===
"Kolagen peptida ini mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"
 

Apa Bahan dalam Skinelle dan fungsinya?

 
 

Ini Kisah Pengguna Skinelle Dulu, Situasinya sama seperti anda rasai sekarang

 

Baca la japp..Mana tahu kisahnya kena sipi-sipi dengan kisah anda

 

"Tona jadi sekata, kulit makin Cerah"

kusam skinelle

 

 

"Repeat Order 4 botol terus sebab Adik beradik saya kata muka makin elok, dah macam baru" 
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
"Anak2 kak cakap muka akak nampak shining"

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 
"Kulit kusam jadi cerah pinkish, jeragat semakin hilang, Kulit anjal, superb!"
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
"Kulit jadi lebih muda dan bermaya selepas pakai skinelle, Dark circle pun hilang"
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 

 

Cara Pakai foundation Skinelle 


Wanita Hari ini TV3 2015


Iklan di TV3 & TV9 

 


TV1 SPOTLIGHT MARCH 2015

 

 

Skinelle di Majalah 

 

Billboard Skinelle

 

Skinelle di Metro 

 

Skinelle di Majalah

 

atau

 

 

"Apa yang anda akan dapat untuk Set Hilangkan Kulit Kusam ini.?

 
skinelle serum

Item 1: Serum Kolagen Peptida

 

(1) Gabungan bahan utama kolagen Peptida dan Apple Stem Cell

10x lagi power dari kolagen lain,

Mengembalikan keremajaan dan seri pada kulit anda

 

(2) Tekstur tidak berminyak, Berupa cecair yang menyerap ke dalam kulit sepantas 10 saat. Tidak berwarna.

 

(3) 4 dalam 1, dalam serum ni dah dirumus dengan:

 Serum

Penyegar

Krim
Sunblock SPF 35+


 
(4) kandungan

Isipadu: 15ml

Tahan lwbih 1 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Serum yang berasaskan kolagen yang bukan sahaja mennghilangkan kulit kusam, tetapi juga menganjalkan kulit seperti remaja semula

 
 
 
 
 
 
 
 
skinelle serum

Item 2: Foundation Biru Kolagen Peptida

 

(1) Gabungan bahan utama kolagen peptida yang membantu merawat kulit. Ada sensai mint, sejuk sahaja bila pakai (berfungsi menutup liang pori)

 

(2) Tiada kod warna, hanya warna biru, tapi self-adjusted ikut warna kulit anda. Jadi, tiada isu capuk lagi. Ada aplikasi sponge, boleh terus pakai pada botol, tak perlu kotorkan tangan lagi.

 

(3) 3 dalam 1,

 Krim Pelembap

Foundation

Sunblock SPF 35+


 
(4) kandungan

Isipadu: 15ml

Tahan 1 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Foundation yang berwarna biru ini pertama seumpamanya di Malaysia. Lebih hebat kerana ianya juga merawat menggunakan esen kolagen ikan yang ada di dalamnya untuk mencerahkan kulit secara semulajadi

 
 
 
 

It's  Now or Never

 
 
skinelle
 
 
 
 
 
 
 

 TAWARAN HEBAT HARI INI! 

APA YANG BAKAL ANDA DAPAT ?
-------------------------------------------------

INI OFFER SEKALI SEUMUR HIDUP UNTUK ANDA

 
2 ITEM (COMBO SET)
(1) Serum Kolagen Peptida Skinelle 15ml (Bernilai RM65)
(2) Foundation Biru Kolagen Peptida Skinelle 30ml (Bernilai RM140)
 
2 HADIAH PERCUMA
(3) PERCUMA penghantaran (Bernilai RM10)
(4) PERCUME Pouch Skinelle  (Bernilai RM10)
 
KOS ASAL            : RM 225
OFFER HARI INI : RM205 sahaja
ANDA UNTUNG : RM20
 
 
 

 

PELABURAN ANDA HANYALAH = 


RM205 SAHAJA
-------------------------------------------------------------------------


"JANGAN TUNGGU SEHINGGA HARGA DINAIKKAN.."


BERTINDAK SEKARANG!

IT'S NOW OR NEVER.!

>Sila isi Borang Tempahan Di bawah<

" Atau anda boleh abaikan page ini, dan terus biarkan kulit kusam anda melarat jadi kedut"
 
sehinggalah satu hari nanti, anda rasa MENYESAL TAK BAIKI KULIT ANDA pada hari ini.."
 

Perlukan Khidmat Nasihat? Ida sedia membantu :)

 
Copyright ©2017 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
free website
built with
kopage