Produk » Serum Kolagen Ikan Jerung Paling Berkesan 2017

 

Skinelle telah dirasmikan pada MAC 2015 di Twenty & co Shah Alam. Bahan Skinelle diimport 100% daripada France, tetapi proses pembungkusan di buat di Malaysia untuk memudahkan proses Mendapatkan KKM. Berikut merupakan No NOT KKM terkini untuk semua produk SKINELLE. 
 
Sejak 2015 hingga hari ini, Jualan Skinelle sudah melebihi RM1 Juta dan lebih 2000 testimoni telah berjaya dikumpulkan daripada pengguna sebenar dan lebih 50 testimoni bergambar daripada artis Malaysia sendiri.
 
Skinelle sangat simple dan mudah, sesuai untuk mereka yang sentiasa sibuk tapi masih ingin mengekalkan kecantikan kulit. Skinelle hanya ada 3 produk sahaja, tapi dah lengkap. iaitu:
 
Serum: Serum ini dah lengkap 4 dalam 1. Gabungan penyegar, krim , sunblock dan serum hanya di dalam 1 botol. Ini menjadikan ianya cukup popular kerana ia mampu menyelesaikan masalah pelanggan yang tak gemar pakai terlalu banyak step di muka
 Pencuci: Sangatlah istimewa dan sesuai untuk kulit sensitif. Ianya tidak berbuih kerana glycerin nya diperbuat dari kacang soya, tidak seperti glycerim pencuci lain yang dibuat dari haiwan dan menyebabkan kulit kering menggeluas. pencuci skinelle ni sudah lengkap 2 dalam 1 kerana ianya menggabungkan penanggal makeup dan pencuci di dalam satu botol
 Foundation Biru: Merupakan foundation biru pertama di dunia yang ikut suhu darah. Walaupun ia warna biru, tetapi ia self-adjusted ikut warna kulit kita sendiri. Ada sensasi mint yang menyegarkan.
serum skinelle

 Serum kolagen Peptida

Bahan utama kolagen peptida (ikan jerung) yang diformulasikan di France dan popular di Malaysia sejak 2015

Set Asas 

 

Terdiri dari pencuci muka kolagen peptida (40ml) dan Serum kolagen Peptida (30ml)

Set Premium 

 

Terdiri dari pencuci muka kolagen peptida (40ml) , serum kolagen peptida 30ml dan Foundation biru kolagen peptida (15ml)

SELAMAT DAN HALAL KE ?


Jangan Risau, Skinelle HALAL kerana ianya diperbuat dari kolagen ikan jerung. Ikan jerung boleh dimakan sama dengan shark fin soup yang kita selalu makan di restoran chinese muslim tu.
 
SELAMAT ke? Sudah tentu selamat, Kami dah lebih 2 tahun dalam industri ni dan KKM dah ada & dah renew, sepanjang pemeriksaan Kementerian kesihatan Terhdap bahan-bahan kami, tak pernah ada bahan meragukan, sebab tu Renew KKM pun berjalan dengan lancar. Bawah ni Bukti KKM kami yang sah.
 
 
 
Skinelle merupakan pilihan lebih 40 artis Malaysia sejak 2015 lagi. Berikut merupakan artis-artis yang menggunakan Skinelle
Copyright ©2017 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
free website
built with
kopage