Anda ada masalah muka kusam, tompok parut jerawat penuh? Bila pakai foundation pula jadi kelabu atau terlalu putih..?

 

Dulu saya selalu kena gelak sebab muka bercapuk bila pakai foundation muka.  Beratus dah habis untuk beli foundation macam2 jenis foundation, dari yg murah, sampailah yang mahal, tapi hasilnya kulit jadi terlalu putih atau kelabu, nampak SCARY..Seriously. Paling teruk, dahi jadi berbintik-bintik gatal. Kalau berpeluh, lagilah bertompok-tompok muka.
 
Rupanya dalam foundation pun ada bahan kimia yang kuat untuk bg glowing effect, paling mengerikan ada yang letak merkuri dan hydrokuinon. Bahan tu akan matikan kulit kita dan menipiskan kulit supaya nampak glowing putih sampai nampak urat2 muka. Tapi, in long term, baru nampak kesan topeng macam jeragat especially bila dah meningkat usia. Paling bahaya, risiko kanser kulit sebab kulit dah terlalu nipis. 

Tapi, sekarang,settle semua masalah capuk/tompok/biji halus/berminyak/terlalu kering pada kulit muka saya sejak jumpa foundation terbaik ni.. Saya pun lebih yakin dan tak ragu-ragu sebab foundation ni mendapatkan pengesahan KKM & bebas kimia berbahaya seperti paraben, hydrokuinon dan mercury. Inilah:


BLUE FOUNDATION TREATMENT MAGIC PALING LARIS 2017!
"Foundation biru pertama di dunia daripada kolagen ikan jerung yang ikut suhu darah anda "

 
 

COLLAGEN PEPTIDE BLUE FOUNDATION SKINELLE

 
 
 

 
Nampak botol pun dah impressive, unik, Botol ni diimport khas dari Korea, sementara isinya dari France..Produksi sangat limited, sebab tu kalau lambat sikit mesti SOLD OUT. 
 

APA YANG MENYEBABKAN BLUE FOUNDATION NI TERBAIK SANGAT?

Pertama di dunia Menggunakan teknologi BIRU foundation daripada kolagen ikan jerung. Kolagen ikan jerung merupakan bahan mewah daripada France yang paling mahal di negara itu kerana molekulnya lebih halus 4000 daltons dan mampu menyerap kedalam kulit dengan lebih cepat dan sempurna.lebih hebat dr teknologi Nano. So, treatment dalam foundation ini juga mampu berfungsi dgn lebih baik pd kulit muka anda. Oleh kerana struktur kulit ikan jerung ni hampir menyamai kulit muka manusia, sbb tu bila pakai kulit jd x berminyak & x capuk.
 
Diana Danielle kata:"saya suka sangat foundation muka ni, terbaik ! sebab mudah dah siap ada aplikasi sponge sekali, tinggal sapu je, dah siap. Tangan pun tak kotor, sapuan lebih rata"
 
diana danielle
 
Tiz Zaqyah kata Amazing, Tak perlu pilih TONA WARNA kulit dengan kod kod bagai, BLUE FOUNDATION ni walaupun BIRU, Tp bila pakai, dia automatic ikut suhu darah  & warna kulit kita. Memang terbaik ! So semua yang pakai samaada kulit cerah/ gelap memang akan nampak natural beauty. Macam x pakai foundation langsung. x de lagi Isu CAPUK.
 
 

Selain itu, ianya ada cooling sensation, mint yang membuatkan kulit anda terasa sejuk seperti dilitupi ais masa pakai foundation ni. Hasilnya, kulit kusam boleh naik seri semula, mcm seri pengantin gitew.
 
 
 
Ramai artis dah pakai iaitu Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Uqasha Senrose, Risteena, Fouziah Ghous, Atikah suhaime, Adeline Tsen, Dafi , Adira Suhaimi, Zain ruffedge, Elyana, Nadia anuar, Nur Risteena, Dynas Mokhtar, Yatt Hamzah, Ryzal Jaafar , selebriti AF7 & ramai lg.
 
 

paling PENTING! satu2 nya foundation yang tak meng-anak tirikan kaum LELAKI. sebab....LELAKI pun boleh pakai. Kulit Korang akan nampak lebih bersih, cerah sekata & ada CAHAYA IMAN di situ. Disamping kemachoan anda masih boleh di MAINTAIN sebab foundation ni x kan nampakkan muka anda mcm pakai FOUNDATION langsung.
 
BONUS! Dia bukan je cover cela Tp foundation ni juga terbaik untuk merawat kulit jerawat, jeragat, kusam, kering, kulit sensitif dsb. 
 
 

Foundation muka warna biru ni bukan biasa-biasa tau.Ianya sangat terbaik kerana:

3 - in -1 : mengandungi Moisturiser (pelembap) + Sun Protection SPF35+  + serum Kolagen ikan jerung
Bahan 100% daripada France dan 99% berkesan merawat Pelbagai Jenis Masalah Kulit Muka.
Senang Dicuci & Mesra Solat.
Sekatakan Keseragaman Warna Kulit..
Hanya satu warna iaitu BIRU & self-adjusted Mengikut Warna Kulit Si Pemakai
Menutup Liang Pori Yang Besar.
Menutup Parut Jerawat, Jeragat, Tanda Lahir, Lebam & Kesan Cela.
Kulit Lebih Lembut, Cerah, Lembap, Bersinar Serta Segar Semulajadi.
Foundation Tidak Pudar Atau Capuk Walaupun Berpeluh.
Diluluskan oleh KKM. No KKM: NOT160503034K. 

 

SOALAN: Perlu pakai bedak ke lepas foundation ni?

Kalau pakai nipis-nipis tak yah pakai bedak pun dah cukup, sebab foundation ni x melekit, walaupun namanya foundation, tapi lepas apply, tekstur dia ringan dan kering macam bb or cc cream. 
 

Beribu dah testimoni pelangan SKINELLE di IG & FB SKINELLEHQ. Tapi kat sini kami belanja sikit untuk tatapan anda.

 
 
 

Berapa Lama dah SKINELLE ni wujud?


Nama SKINELLE bukan nama yang baru, dah  2 tahun brand ini bertapak dan popular di media massa dan cetak. Iklan skinelle di TV9 juga keudara sepanjang 2016-2017 ini. Bahan skinelle 100% import dr France dan memang high quality, tiada persamaan dgn mana2 produk di Malaysia.

 
 
 
 
 
 
 
 

Cara Pakai Skinelle 

Mudah sangat. Tepuk-tepuk sahaja. Meresap sepantas 10 saat.

 


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017


TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 
 
 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan

Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban

Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro

Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo

 

  

SELAMAT DAN HALAL KE ?


Jangan Risau, Skinelle HALAL kerana ianya diperbuat dari kolagen ikan jerung. Ikan jerung boleh dimakan sama dengan shark fin soup yang kita selalu makan di restoran chinese muslim tu.
 
SELAMAT ke? Sudah tentu selamat, Kami dah lebih 2 tahun dalam industri ni dan KKM dah ada & dah renew, sepanjang pemeriksaan Kementerian kesihatan Terhdap bahan-bahan kami, tak pernah ada bahan meragukan, sebab tu Renew KKM pun berjalan dengan lancar. Bawah ni Bukti KKM kami yang sah.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Anda boleh terus order melalui borang di bawah atau whatsapp kami terus

 
 
Copyright ©2017 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
free website
built with
kopage