CARA PAKAI SKINELLE 

 
Sangat mudah. Sila Lihat Video di bawah. Ini merupakan cara pakai serum dan pencuci
 
"Mudahnya...hanya pakai pagi dan malam sahaja. Jimat pula tu"
 
 
Blue Foundation Skinelle pula sangat natural pada semua warna kulit. Kulit nampak lebih cerah dan tona lebih sekata dan tak bercapuk
 
"Pakai setiap kali nak keluar rumah saja. Didatangkan dengan Free Beauty Blender"
 
 
  

"Apa yang anda akan dapat untuk Set Lengkap Skinelle ini.?" 

 
 
skinelle

Pencuci Muka Kolagen Peptida


(1) Diperbuat dari kolagen ikan jerung.

10x lagi power dari kolagen lain,

Membunuh yis penyebab kulit jerawat

 

(2) Lembut walaupun pada kulit sensitif.

glycerinnya diperbuat dari tumbuhan,

tidak berbuih,

sebab tu kulit sensitif pun sesuai.

 

(3) 2 dalam 1,

 Pencuci 

Penanggal Make Up


 
(4) kandungan

Isipadu: 40ml

Tahan 2 hingga 3 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Pencuci yang berasaskan kolagen yang bukan sahaja membersih , tetapi melengkapi serum untuk menghilangkan kulit jerawat

 
 

 

skinelle serum

Serum Kolagen Peptida

 

(1) Gabungan bahan utama kolagen ikan jerung dan Apple Stem Cell

10x lagi power dari kolagen lain,

Membunuh yis penyebab kulit jerawat

 

(2) Tekstur tidak berminyak, Berupa cecair yang menyerap ke dalam kulit sepantas 10 saat. Tidak berwarna.

 

(3) 4 dalam 1,

 Serum

Penyegar

Krim
Sunblock SPF 35+


 
(4) kandungan

Isipadu: 30ml

Tahan 2 hingga 3 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Serum yang berasaskan kolagen yang bukan sahaja menghilangkan jerawat, tetapi juga kulit berminyak, parut dan bekas jerawat 

 
 

 

skinelle serum

Foundation Biru Kolagen Peptida

 

(1) Gabungan bahan utama kolagen ikan jerung yang membantu merawat kulit. Ada sensai mint, sejuk sahaja bila pakai (berfungsi menutup liang pori)

 

(2) Tiada kod warna, hanya warna biru, tapi self-adjusted ikut warna kulit anda. Jadi, tiada isu capuk lagi

 

(3) 3 dalam 1,

 Krim Pelembap

Foundation

Sunblock SPF 35+


 
(4) kandungan

Isipadu: 15ml

Tahan 1 bulan

Tarikh Luput Jun 2019

 

Foundation yang berwarna biru ini pertama seumpamanya di Malaysia. Lebih hebat kerana ianya juga merawat menggunakan esen kolagen ikan jerung yang ada di dalamnya.

 
 

 


 

It's  Now or Never

 
skinelle
 

>Tempah Skinelle Anda Sekarang<

 
 
 
 

 TAWARAN HEBAT HARI INI! 
-------------------------------------------------------------------------
 

BIAR SAYA GO STRAIGHT TO THE POINT

 


Saya tahu anda dah tak sabar nak dapatkan Skinelle..

 
 

-------------------------------------------------
APA YANG BAKAL ANDA DAPAT ?
-------------------------------------------------

INI OFFER SEKALI SEUMUR HIDUP UNTUK ANDA

 
3 ITEM (COMBO SET)
(1) Serum Kolagen Peptida Skinelle 30ml
(2) Pencuci Kolagen Peptida Skinelle 40ml
(3) Foundation Biru Kolagen Peptida Skinelle 15ml
 
 

3 HADIAH PERCUMA
(4) PERCUMA penghantaran
(5) PERCUME Peel-Off Mask Skinelle
(6) PERCUMA Beauty Blender
 
 
 


"OK , SAYA BETUL-BETUL BERMINAT!"

 
"Berapa pelaburan yang saya kena buat ni?"


-------------------------------------------------------------------------
.
.
.
.
.
.
 

PELABURAN ANDA HANYALAH = 


RM299 SAHAJA
-------------------------------------------------------------------------

TERMASUK KOS PENGHANTARAN

.

.

.

.
 

"JANGAN TUNGGU SEHINGGA HARGA DINAIKKAN.."


BERTINDAK SEKARANG!

IT'S NOW OR NEVER.!


-----------------------------------------------------------------
7 LANGKAH TEMPAH COMBO SET SKINELLE :
-----------------------------------------------------------------
(1) Pilih Bilangan Unit.

(2) Buat Bayaran Seperti Jumlah Tertera.

(3) Lengkapkan Borang Tempahan.
*Alamat Lengkap = Wajib
*Sekiranya anda buat bayaran guna account bank bukan atas nama anda (kawan/suami/isteri/ syarikat), Sila tulis nama account bank yang anda guna berkenaan dibahagian 'Nota Bayaran'. Ini memudahkan proses pengesahan.
 
(4) Klik Pengesahan Akuan

(5) Submit Borang Tempahan.
 
(6) Pengeposan akan dibuat pada hari yang sama, sekiranya bayaran dibuat sebelum pukul 12 tengahari (isnin hingga jumaat). Jika bayaran dibuat pada hari sabtu , ahad atau Cuti Umum, pengeposan akan dibuat serta merta pada hari bekerja berikutnya.
 
(7) Nombor Tracking poslaju akan dihantar ke telefon / emel anda secepat mungkin.
 
 

====================
PERLUKAN BANTUAN ?
====================

SMS/ Whatsapp > +601 999 000 35 :
(1) Tajuk mesej 'BANTU SAYA'.
(2) Terangkan masalah anda.
(3) Support dalam tempoh 24 jam.
Copyright ©2020 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
 
 
free website
built with
kopage