Berita baik untuk anda!. inilah masanya untuk anda dapatkan Skinelle yang pernah anda usha sebelum ni, tapi ragu-ragu untuk beli sebab budget masa tu kan?

Anda tak perlukan SKINELLE sekiranya anda tak ada mana-mana masalah kulit di bawah

Skinelle bukan untuk orang yang dah kulit cantik macam artis je, tapi ia sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah kulit. Bila semua masalah kulit dah settle, barulah boleh dapatkan kulit licin macam teloq :). Sebab tu kulit artis yang pakai Skinelle susah nak ada masalah kulit, sebab kulit mereka dilindungi sebaiknya oleh Skinelle sebelum mula makeup. Di bawah ni merupakan sebahagian daripada 2000+ testimoni pengguna Skinelle.
 

Parut berlubang 

Apple Stem Cell dalam Skinelle mampu memperbaiki struktur kulit parut berlubang

Parut Hitam

Likoris dalam Skinelle mampu memudarkan parut hitam akibat jerawat yang lama

Kulit Berminyak 

Kolagen ikan jerung dalam Skinelle mampu membunuh yis penyebab kulit berminyak

Jerawat

Ekstrak teh hijau dalam Skinelle sgt power untuk mengecutkan jerawat semalaman

Kulit kering sensitif

Kolagen ikan jerung dalam Skinelle membunuh yis penyebab kulit kering & sensitif 

Jeragat & bintik hitam

Likoris dalam Skinelle mampu memudarkan dan memperlahankan melanin yang menyebabkan jeragat dan bintik hitam

Kulit kasar & kedut

Apple stem cell dalam Skinelle menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru, seterusnya mengurangkan garis kedut dan melembutkan kulit

Lelaki pakai pun berkesan

Skinelle dicipta untuk kulit lelaki dan perempuan sebab kolagen ikan jerung ni hampir menyamai kulit manusia

 

 
 

Artis2 popular semua dah pakai Skinelle. Anda bagaimana? Bukankah anda dah berbelanja beribu-ribu , tapi masalah kulit masih sama? Mungkin anda juga dah pernah tepek MERKURI atau HYDROKUINON pada muka, tapi tak perasan. Perasan tak? pernah sebelum ni anda pakai produk tu menggelupas kulit, lepas tu jadi cun melecun glowing kulit tu. Tapi, sekejap je, bila anda stop, muka naik jerawat atau kulit jadi seakan bertopeng macam jeragat. Anda wajib STOP produk tu, sebab lama kelamaan paling mebahayakan boleh sebabkan kanser kulit. Lihat artikel di bawah:

 
 

SO, KENAPA ANDA HARUS PILIH SKINELLE?

Sebab utama: Bahannya import 100% daripada France, dan bukan repacking atau timbang kilo macam yang lain. Hanya SKINELLE ni satu-satunya di Malaysia yang menggunakan kolagen ikan jerung.  Ikan jerung ni merupakan kolagen marine yang 10 kali lebih POWER dari kolagen-kolagen lain yang ada kat Malaysia ni. Sudah tentu anda tak nak membazirkan wang anda lagi untuk skincare yang pakai bahan biasa-biasa typical macam produk lain, pastu hasil pun biasa-biasa je. Betul tak? skinelle ni LUAR BIASA hebatnya. Lihat fakta di bawah:

 

===FAKTA IKAN JERUNG===

 

"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"

 

 

Memperkenalkan

 
 

Apa Bahan dalam Skinelle dan fungsinya?

  1. Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen ikan jerung. Ianya mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain.
  2. Apple stem cell dalam skinelle membantu menganjalkan kulit, mengurangkan garis kedut dan meremajakan kulit
  3. Likoris dalam skinelle mampu memadamkan jeragat, parut jerawat dan bintik hitam pada kulit anda. 
  4. Kolagen ikan jerung ni mampu menghentikan yis penyebab kulit sensitif, kering dan berminyak yang merebak pada kulit manusia. 
  5. Daun bearberry dalam skinelle ni merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan kulit kusam, bintik hitam, parut dan kotoran pada kulit.
  6. Ekstrak teh hijau pula mampu mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman.
  7. Skinelle juga telah mendapatkan pengesahan KKM. No KKM ialah untuk pencuci muka: NOT151205603K , serum: NOT170503268K dan Foundation biru: NOT160503034K. Ianya selamat & tidak meragukan . 
  8. Ia Jimat sebab hanya 3 produk ni sahaja dah cukup. tak perlu pakai penyegari, krim, sunblock dan serum asing lagi. hanya cuci muka, pastu pakai serum sahaja cukup. Serum ni dah 4 dalam 1 (gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)
  9. Skinelle ni dipakai oleh lebih 40 artis terkenal Malaysia. Antaranya Adeline Tsen,Nelydia Senrose, Uqasha senrose, wawa zainal, Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Nad Zainal, Nur Risteena, Teacher Asiyah, Ryzal Jaafar, Betty Rahmad, Yatt Hamzah, SHerry alhadad, Maria JJCM, Zila Bakarin, Marisa Yasmin, Arja Lee, Elyana, Amber Chia, Bambangsoteto, Sarah Mentor, ZAin ruffedge dan ramai lagi. 


 
 
 

Betul ke Skinelle ni ada Kredibiliti?

Ya, jangan risau. Skinelle telah dilancarkan sejak Mac 2015, dan popular di media massa dan sosial. Sebelum ni, ianya hanya popular di kalangan artis sahaja, tetapi, setelah terbukti keberkesanannya, kami berbesar hati untuk kongsikan kepada umum akan kehebatan produk ini
  
 

Cara Pakai Skinelle 

Mudah sangat. Tepuk-tepuk sahaja. Meresap sepantas 10 saat.


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017


TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 

 

 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan

Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban

Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro

Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo

 

 
 

 Kalau nak full set, apa yang ada?

Skinelle ada 3 saja item yang utama iaitu

PENCUCI 30ml: Tiada buih, glycerin pula diperbuat dari kacang soya. sangat mild pada kulit, kulit sensitif pakai pun ngam. membersih hingga ke liang ppory

 SERUM 30ml: Merupakan gabungan 4 dalam 1 (Serum + Pelembap + Penyegar + Foundation). Berfungsi merawat kulit 10x lebh berkesan daripada produk lain

BLUE FOUNDATION 30ml: Menggunakan teknologi Biru dan kolagen ikan jerung. Menyelesaikan masalah foundation bercapuk. muka anda akan kelihatan lebih natural kerana foundation ini ikut suhu darah

 

Jimat! semua item ini tahan penggunaan untuk 2-3 bulan

 
CARA PAKAI sangat mudah:
STEP 1: Cuci muka dengan pencuci Skinelle  (lihat video demo Adeline Tsen dibawah)
STEP 2: Dap dapkan 2 dot skinelle pada muka (lihat video demo Tiz zaqyah dibawah)
STEP 3: Bila nak keluar rumah saja, sapu foundation nipis-nipis. Foundation ni sangat special sebab dia self-adjusted ikut warna kulit. Jadi, lelaki pun boleh pakai. Dia tak nampakkan muka anda macam pakai bedak langsung. (lihat video syifa melvin dibawah)
 
Copyright ©2020 Skinelle, All Rights Reserved.
 
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
 
 
free website
built with
kopage